LS om valget:

LS Københavns valgprogram

Det har ikke gået Københavns libertære socialister forbi, at der er udskrevet valg til Folketinget. Vi er af ideologiske og strategiske grunde antiparlamentarikere – det er ikke på Christiansborg at klassekampen foregår, men på arbejdspladserne, på skolerne, på jobcentrene, i fængslerne og på gaden. Den borgerlige stat er ikke et værktøj, vi kan benytte os af til via reformer at skabe det direkte demokratiske og libertære socialistiske samfund, vi vil have – det kan vi kun gøre gennem organisationer opbygget efter direkte-demokratiske principper, med direkte aktion og i sidste ende gennem revolution.
Men vi er også pragmatikere, som indser at vi må benytte os af lejligheden, når hele valgcirkusset dominerer bybilledet og hver eneste sendeflade i massemedierne.
Derfor har vi – gennem mange nætters lange diskussioner og hede debatter – udformet Libertære Socialister Københavns valgprogram 2011.

Valgcirkus for fuld skrue!

Det kan dårligt være gået nogen forbi, at Danmark er midt i valgkampen. Gader og stræder er overplastrede med valgplakater, og sendefladen i samtlige massemedier er snasket ind i udtalelser fra politikere, der desperat vil vælges til Folketinget for at sikre deres karriere og pension.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s