Vigtig appel til alle anarkister

Hej.

Så blev Initiativet materialiseret på anarcho. Formålet er at sprede en appel til alle anarkister i forbindelse med vores målsætning om, at skabe bedre rammer for anarkister i Kbh:

——-
Der er lige nu en helt unik mulighed for, at Initiativet kan købe egne lokaler på Vesterbro. Det fremtidige udgangspunkt for al mulig og umulig anarkistisk aktivitet til glæde for hele byen, såsom anarkistisk bogcafé, info-/mødepoint, samt kontor og opbevaring.

Den eneste hindring er – som altid – penge, da den månedlige ydelse for lokalet er højere, end hvad vi selv kan klare lige nu. Da vi ikke ønsker et sted baseret på salg, men gerne vil køre non-profit, har vi hårdt brug for, at folk giver solidariske bidrag og meget gerne forpligter sig til faste månedlige donationer, så budgettet fra starten ser fint ud på papiret og vi kan få søsat det fedeste projekt i Kbh længe.

Intet bidrag er for småt og alt går fuldstændig ubeskåret til lokaler: Vi mangler lige pt at finde ca. 1.500 kr. til den månedlige ydelse alene, men mangler også lidt til opstart og reserver.

Stedet er ikke så stort, men ligger godt i forhold til nørrebro, samt hovedbanegården og ikke mindst direkte adgang fra gaden, som vi også har prioteret højt. Vores overvejelser i forhold til at købe et sted frem for at leje er, at det dels er den billigste løsning vi har fundet indtil videre, samt at det desværre er den bedste måde at sikre en vis kontinuitet og stabilitet for stedets eksistens.

Vær med til at sætte det første cirkel-A på københavner kortet i mange år.

Initiativet

Alle bidrag kan sættes direkte ind på denne konto:
Merkur Andelskasse
Reg.: 8401 – Konto: 1541210

—-

Sakset direkte fra vores hjemmeside anarkistiskinitiativ.org. Ligger også på face

Revolutionér dit bykort og støt op!

se mere debat om dette paa: anarkstisk debatforum

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s