Opsumering fra anarkistmøde: d. 30. juni

393362_419124598159013_279226185_nFørste møde: d. 30. juni, Christianshavns Beboerhus

Fremmødt var ca. 15 personer, dels fra forskellige anarkistiske grupperinger, både i og uden for København, og dels enkeltpersoner uden organisations-tilknytning.

På mødet blev drøftet muligheder for at skabe fælles aktiviteter på tværs af grupperne. Efter og under præsentationsrunden diskuterede vi hvilke forventninger, vi hver især har til dette samarbejde.

Følgende initiativer blev foreslået:

Cykelkaravane: En nytolkning af ”Kritiske Masser” som en måde at demonstrere, mobilisere og at komme hurtigt og billigt rundt omkring i byen. Ideen er, at tage emner som økologi, arbejdsløshed, offentlig transport og anarki op. Det er en måde at vise at modstand og alternativer er mulige.

Lokaler: Der arbejdes på at få adgang til lokaler til mødeaktiviteter, evt. bogcafé m.m.
På Vesterbro arbejder Anarkistisk Initiativ på sagen.

Kopimaskine/printer: Til oplysningskampagner, som f.eks. cykelkaravanen, er det nødvendigt, at vi får adgang til printe foldere eller lignende, så vi har noget konkret, vi kan give de mennesker, vi taler med.

Camp: Vi talte om at afholde en ”camp” med deltagelse af alle de gode mennesker vi kan komme i tanke om at invitere. Meningen er, at det skal fungere som en form for seminar eller konference, hvor vi udveksler idéer, erfaringer og udvikler en fælles platform for vores fremtidige aktiviteter.

Nyhedsbrev: Til regelmæssigt at kunne opdatere via e-mail og på tryk om hvad, der sker i Danmark og udlandet i forhold til anarkisme og andre sociale bevægelser.

På sortefane.wordpress.com kan man finde et skema, som skal hjælp med at anskueliggøre de kommende udfordringerne med de projekter, folk bliver enig om. Mening er at det skal bruges til de kommende møder.

Næste møde bliver søndag d. 7. juli kl. 14 i Christianshavns Beboerhus.

E-mailen anarkister@hotmail.com fungerer indtil videre som kontaktadresse for initiativet.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s