Hvad vil vi med Sorte Fane Distro?

LSFtekst (pdf) Sorte Fane Distro Hvad vil vi`?

Kammerater og godt folk!
Vi skriver til jer, fordi jeg har brug for jeres bistand.
Vi indkalder til et møde for at danne en forening der kan stå for at lave en bog distribution af litteratur om som relaterer til anarkisme og beslægtede antiautoritære og sociale bevægelser.

Vi vil helts komme ud til så mange mennesker som overhovedet muligt med et bredt udvalg af bøger og pjecer. Der nødvendigt med mange medlemmer der vil helst give mindre penge beløb regelmæssigt frem for et stort engangsbeløb, fordi politisk arbejde har brug for et godt økonomisk fundament. Debatten om hvor kommercielt noget skal være, må forhold sig til at det at udgive kvalitets litteratur i små oplæg koster noget selv om det laves og sælges af frivillige. Liges så lidt lever anarkister på en isoleret ø uden penge og regeringer forsvinder ikke, fordi vi tilbyder billige politiske og kulturelle produkter. Vi vil ikke være serviceorgan til et snævre ungdoms- og venstrefløjsmiljø. Det kan ikke være meningen at det skal være vores økonomiske grundlag. Det får man alt for lidt ud økonomisk og det viser også tydeligt mangel af politisk ambition. Hvis man vil komme af med regeringerne, markedsøkonomien, racisme, sexisme, osv. er man op imod store kræfter. Vi kan ikke konkurrere i pris eller mængder, men vi kan tilbyde kritisk, kunstnerisk, kvalitetslitteratur, og agiterende møde mennesker hvor de som det er f.eks. på strøget, til støttefester, demonstrationer, på vej til arbejde, osv. At lave en forening med medlemskontingent, vedtægter; bestyrelse og generalforsamling er sikkert ikke den bedste måde at gøre tingene på, men det er en pragmatisk måde at skabe formelle rammer til at dem der har lyst kan engagere sig kontinuerlig med foredrag, info- og litteraturbord og meget mere. Vi håber på at der er mange som støtter os og dukke op til den stiftende generalforsamling allerede i den 23. marts i KafaX Korsgade, 9 Kld. Kl. 18:00 på Nørrebro.

VIGITG!
Efter stiftedes af foreningen holder vi møde med ”Food Not Bombs Copenhagen”, for at finde ud af hvordan vi kan samarbejde frem over som f.eks.: DIY-blad, events, osv.

Kærlige hilsner
Sorte Fane blog & venner.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s