Møde: 15/6/2015 – Støt dit lokale anarki!

Vi er en gruppe af både erfarne og nye aktivister fra Danmark og udlandet. Vi er en god blanding af intellektuelle, kreative, arbejdssky, arbejdsomme, initiativrige, pædagoger, computernørder, håndværkere og utopister – og vi har brug for jeres bistand.

Sorte Fane (SoFa) er en foreningen, der er ved at blive stiftet. Foreningens formål er, at oplyse om og udgive litteratur om anarkisme og beslægtede antiautoritære – og sociale bevægelser.
Vi vil skabe de formelle rammer til få skrabet penge ind til dem, som vil engagere sig kontinuerlig i foreningens aktiviteter.

Vores blog sortefane.wordpress.com er Danmarks største onlinesamling af antiautoritære tekster og links. Nu vil vi gerne etablere en fysisk distribution med både klassiske og moderne værker, genoptryk af pjecer og salg af egne produktioner.

Vi ønsker ud over at etablere bogdistribution og trykke tekster også at afholde en kunst- og kulturfestival med musik og poesi, afholde filmforevisninger, invitere til foredrag, skabe studiekredse, holde debatmøder, lave udstillinger, folkekøkkener og invitere til DIY workshops om bl.a. upcycling, reparationer og urban gardening.

Hvis vi skal lave et seriøst politisk arbejde, har vores forening brug for en stabil økonomi. Vi ønsker, at komme ud til så mange mennesker som muligt og derfor har vi brug for medlemmer til at stifte vores forening og medlemmer, der kan betale et regelmæssigt støttebeløb – stort eller småt – til foreningen.

Møde: 15/6/2015, Kl. 18 i KafaX, Korsgade 19 kld., Kbh. N

Sorte Fane blog & distro
anarkister@hotmail.com

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s