anarkister organiserer sig! RAVN

17493225_281941772231080_1205534693861087024_o

RAVN er en anarkistisk gruppe baseret i den nordvestlige del af København. Vores gruppe har bl.a. til formål at bidrage til at gøre vores lokalområde så inkluderende og solidarisk som muligt, samtidigt med at vi arbejder for at styrke nærdemokratiet. Vi stræber efter at skabe kontakt mellem de anarkister, der er i vores lokalområde, og at arbejde aktivt for vores politik på en bæredygtig måde.

RAVNs Grundlag
Her er RAVNs politiske grundlag. Det er vores ideologiske fundament og beskriver de mål vi stræber efter. Alle som vil være med i RAVN, skal altid overholde og arbejde efter det.

1. Vi arbejder aktivt for en revolutionær anarkistisk bevægelse organiseret nedefra.
-Vi ønsker et retfærdigt samfund, der er lige og frit for alle. Det mener vi kun kan opnås af en radikal massebevægelse organiseret nedefra, som bryder med de herskende politiske, økonomiske og sociale systemer.

2. Vi er modstandere af alle former for undertrykkelse, både i samfundet og blandt os selv.
-Vi modsætter os og bekæmper alle former for undertrykkelse. Vi bekæmper både formelle institutioner som parlamenter, kirker og stater, og undertrykkende strømninger på baggrund af bl.a. køn, etnicitet og seksualitet. Vi kæmper også imod kapitalismens økonomiske undertrykkelse, i form af udnyttelsen af arbejdere. Vi lever i et samfund fyldt med undertrykkende strukturer, og det er med til at forme os. Derfor er undertrykkelsen også til stede i vores egen bevægelse, og skal bekæmpes der.

3. Vi handler på baggrund af vores værdier, og gør hvad der skal til for at nå vores mål.
-Vi står over for mange forskellige udfordringer i vores kamp for et anderledes samfund, og bruger en række forskellige redskaber til at overkomme dem, som kampagner, demonstrationer og direkte aktion. Vi ønsker at være så effektive som muligt, men samtidigt at handle i overensstemmelse med vores værdier, da vores bevægelse bliver formet af vores handlinger.
https://www.facebook.com/RAVN-281939348897989/

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s